1 2 3 4 5 6

Disclaimer

Generelt gælder følgende for domænet, samt indholdet af hjemmesiden:

  1. Med mindre andet er angivet specifikt, tilhører alt materiale, billeder, multimedie og tekst mv. HGN-Transport. Alle rettigheder til disse tilhører ligeledes HGN-Transport og for disse gælder de til enhver tid gældende (C) copyright-love og regler.
  2. HGN-Transports logo og andre logoer designet af eller til virksomheden er ligeledes omfattet af reglen i §1.
  3. Omtales samarbejdspartnere (f.eks. foreninger vi sponsorerer eller virksomheder/institutioner vi samarbejder med) og/eller medier i artikler eller på vores Static Content sider, kan der optræde logoer, billeder, multimedia og tekster, som tilhører de respektive parter.
  4. Ønskes brug af indhold fra hjemmesiden at indgå i andre sammenhænge eller i andre medier, må dette gerne ske såfremt der tydeligt er angivet tydelig kildehenvisning til HGN-Transport og/eller www.hgn-transport.dk. Dette gælder kun for HGN-Transports eget indhold og ikke indhold der tilhører andre.
  5. Indhold, der tilhører eksterne foreninger, virksomheder, institutioner og medier mv. må under ingen omstændigheder benyttes af andre, med mindre benyttelsen af indholdet overholder de respektive parters regler for brug. Som udgangspunkt skal den respektive part kontaktes skriftligt, for tilladelse af brug af indholdet.
  6. HGN-Transport forbeholder sig ret til at fratage enhver person, virksomhed, forening, organisation eller en anden type af tredjepart (fx. hjemmesideskribenter på offentligt tilgængelige hjemmesider) - retten til at bruge sidens indhold, såfremt det bruges i en form, som omtaler eller fremstiller virksomheden på en negativ og/eller uetisk måde.
  7. HGN-Transport påtager sig ret til at linke til hjemmesider, som tilhører andre parter. Indholdet på disse sider er ikke HGN-Transports ansvar! Al henvendelse omkring disse sider bedes rettet til den respektive part eller person bag hjemmesiden. Dog hører vi gerne om og retter/fjerner links, der ikke længere duer eller hvis sider vi linker til får indhold af stødende, umoralsk eller ulovlig karakter!
  8. Den TIL ENHVER TID GÆLDENDE LOVGIVNING går altid forud for paragrafferne i denne disclaimer!

HGN-Transport forbeholder sig til enhver tid ret til ændringer af ovenstående disclaimer.


Oplysninger

HGN-Transport
Industrivej 5
3700 Rønne
Danmark

Tlf.: 5648 6280
E-mail: stine@hgn-transport.dk

Banner Groen 99X32


HGN-Transport · Industrivej 5 · 3700 Rønne · Tlf.: 5648 6280 · E-mail: stine@hgn-transport.dk
| Cookie- og privatlivspolitik